Fly & Cruise: Det bedste af Middelhavet i efterårsferien 2019

7 nætters krydstogt med Azamara Pursuit - helpension og underholdning ombord inkl. i prisen
Udforsk tilbud

Rejsen med Azamara Pursuit tager dig med fra Monaco gennem Middelhavet. Tag med og oplev nogle af sydens skønneste byer.

Turen starter i Middelhavets fyrstedømme Monaco, der er kendt for glamour og luksus, og hvor champagne er nationaldrikken. Herefter sejler skibet videre til Porto Vecchio på Korsika, hvor der både er mulighed for at gå på opdagelse i byens kultur og historie, afslapning på en af byens smukke badestrande eller oplevelser i det smukke naturområde. Efter besøg i den skønne by Olbia går turen videre til Menorca, hvor den udsøgte lokale vin, verdenskendte ost og lækker tapas kan nydes i den gæstfrie atmosfære. Dag fem tilbringes i Palma de Mallorca, og herefter går turen til Valencia inden sidste stop i Barcelona. Kendt som den varmblodede storby fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik, er Barcelona det perfekte sted at afslutte et udsøgt krydstogt.

Om Azamara Pursuit

Azamara Pursuit fra Azamara Club Cruises er et moderne krydstogtskib i mellemstørrelse. Skibet har for nylig gennemgået en gennemgribende renovering og fremstår derfor elegant og moderne.
Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse. I alle kahytter tilbydes frisk frugt, blomster, 24-timers roomservice, eftermiddags canapes, skopudsning-service, 23” plasma-tv, eksklusive toiletprodukter, europæiske dyner, kikkert, paraply og badekåber.

Ombord finder du også hele 6 restauranter og flere barer, samt adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder en swimmingpool, en løbebane, shopping muligheder, et kasino og et teater.

Har du brug for en velværende stund, kan du besøge skibets moderne spaafdeling, hvor du kan bestille et bredt udvalg af spa behandlinger. Skibet huser også et fitnesscenter, som gør det muligt at holde formen ved lige under dit krydstogt.

Skibet har et højt serviceniveau og har modtaget stor anerkendelse. Stemningen ombord er “elegant casual”. Alle gæster bliver i løbet af krydstogtet inviteret på en AzAmazing Evening, som er en unik oplevelse for alle gæster. Denne oplevelse er inkluderet og findes kun på Azamara Club Cruises.

700
passagerer
480
besætningsmedlemmer
180
meter langt
25
meter bredt
9
passagerdæk

Rutebeskrivelse

Dag 1: Monte Carlo (Monaco)

Fly København – Nice
Transfer fra lufthavn til skib

Middelhavets fyrstedømme Monaco med Monte Carlo er kendt for glamour, luksus og skattely. Her er champagne nationaldrik, og de enorme yachter i havnen er større end huse. Så selv om Monaco er verdens næstmindste land, er der masser af plads til store armbevægelser.

Godt nok er det millionærerne, der sætter sit præg på livet i Monte Carlo, men selv uden en bugnende bankkonto er byens sofistikerede charme en oplevelse værd. Mest liv er der i maj måned, hvor de snævre gader i Monte Carlo lægger asfalt til Monacos berømte og traditionsrige Formel 1-løb. Og hvor folk fra hele verden strømmer til byen.

Afsejling kl. 17.00 

Dag 2: Porto Vecchio (Korsika, Frankrig)

Hvad enten du er til afslapning, naturoplevelser eller kultur og historie, så er Porto-Vecchio helt klart et besøg værd.
Du kan bruge dagen på en af byens smukke badestrande eller gå på opdagelse i byen og området, hvor du f.eks. kan gå en tur i fæstningsværket eller få et indblik i byens spændende historie. Derudover ligger Porto-Vecchio i et smukt naturområde, hvor du kan opleve bjergmassivet Ospedale med den imponerende fyrreskov, søer og vandfald.

Ankomst kl. 07.30 / Afsejling kl. 20.00

Dag 3: Olbia (Sardinien, Italien)

Olbia ligger i provinsen Olbia-Tempio med det Tyrrhenske Hav mod øst, hvor du finder flere forskellige landskaber som hav, bakker, bjerge, dyrkede marker og ørkenområder.

Byen Olbia er hovedstaden i provinsen, hvor du kan opleve mange forskellige monumenter. Du kan bl.a. udforske 1747-kirken San Paolo, Palazzetto Umbertino, hvor du også finder det kommunale bibliotek. Derudover er kirken San Simplicio en af ​​de mest fascinerende eksempler på romansk arkitektur på øen.

Ankomst kl. 07.30 / Afsejling kl. 17.00

Dag 4: Mahon (Menorca, Spanien)

Menorca er Mallorcas søster-ø og byder på et hav af oplevelser for alle. Øen omtales som dem ’’grønne og blå ø’’ med frodighed og turkist vand, og øen har så flotte strande og unik natur, at Menorca beskyttes af Unescos Verdensarvsliste.
Dagen i Mahon kan bruges på at smage på udsøgt lokal vin, verdenskendt ost og lækker tapas, der kan nydes i den menorcinske gæstfrie atmosfære. Derudover er der gode shoppingmuligheder og spændende lokale markeder.

Ankomst kl. 13.00 / Afsejling kl. 20.00

Dag 5: Palma de Mallorca (Spanien)

En af de store seværdigheder på Mallorca er Palma. Her finder du middelaldergader og klassiske adelige paladser i et skønt miks med mode, design og spansk temperament. Det gør Palma både kulturel, stilfuld og levende.

På havnefronten er der udsigt til lystyachter, fiskerbåde og Middelhavet. Palma består af den nedre bydel, Vila Baixa og den øvre bydel, Ciudad Alta. Du kan evt. hoppe på City Sightseeing bussen, som året rundt kører fra hjørnet af Antoni Maura og Plaza Reina med 20-25 minutters mellemrum.

Du kan også udforske Palma by til fods og f.eks. starte og slutte på byens populære mødested, Plaça d’Espanya. Herfra kan du slentre ned mod havnen, hvor du finder både La Seu katedralen og kongeslottet Palau de l’Almudaina. På vej tilbage kan du følge boulevarden Passeig des Born, der oser af storbyliv.

Ankomst kl. 07.30 / Afsejling kl. 20.00 

Dag 6: Valencia (Spanien)

Ud til Middelhavet ligger Spaniens tredjestørste by Valencia. Noget af det første, der springer i øjnene ved mødet med Valencia, er den vellykkede blanding af gamle, velbevarede bygninger, kirker og pladser og den helt moderne, avantgardistiske arkitektur. Valencia er en kulturby, der rummer masser af spændende oplevelser, god mad, musik og shopping.

Ankomst kl. 07.30 / Afsejling kl. 22:00 

Dag 7: Barcelona (Spanien)

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudí’s arkitektoniske værk ”La Sagrada Familia”. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ankomst kl. 19.00 

Dag 8: Barcelona (Spanien)

Transfer fra skib til lufthavn
Fly Barcelona – København 

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • Fly København – Nice
 • Transfer fra lufthavn til skib
 • 7 nætters krydstogt med Azamara Pursuit
 • Alle måltider og underholdning ombord
 • Drikkepenge til skibets personale
 • “Husets” drikkebarer
 • Azamara Evening – et unikt aftenarrangement i land
 • Transfer fra skib til lufthavn
 • Fly Barcelona – København
Prisen inkluderer ikke
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter og priser

Indvendig kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 17.995
Balkon kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 19.495
Udvendig kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 19.995

Monte-Carlo, Monaco-Ville, Monaco

Porto-Vecchio, Frankrig

Sardinia, Olbia, Italien

Mahon, Mahón, Spanien

Valencia, Spanien

Tarragona, Spanien

Barcelona, Spanien

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette Middelhavskrydstogt med Azamara Club Cruises kan Heidi hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange og kan hurtigt identificere, om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.