Fly & Cruise: Mardi Gras i New Orleans og Caribiens strande

Tag på krydstogt fra Miami i Florida, oplev karneval i New Orleans og smukke strande i Det Caribiske Hav.
Udforsk tilbud

Om turen

På dette spændende krydstogt fra Miami i Florida skal vi fejre Mardi Gras i New Orleans og besøge skønne strande i Det Caribiske Hav.

New Orleans har meget at byde på. På dette krydstogt fejres Mardi Gras, det årlige karneval. Fest og farver fylder gaderne på grund af karnevallet, men også de mange jazzbarer sørger for liv og glade dage. Gå en tur i det franske kvarter, der byder på mange forskellige oplevelser. Gå ikke glip af de berømte beignetter på den ikoniske Café du Monde, der åbnede i 1862. New Orleans er også omgivet af mystik i form af voodoo, spåkoner og hjemsøgte huse.

Kursen sættes mod Caymanøerne og Mexico.

Efter et par dage fyldt med oplevelser og fest i New Orleans, sætter vi kursen mod mere afslappende tider, når vi skal til Caymanøerne og Mexico i Det Caribiske Hav. Vi stopper i George Town, der er hovedstaden på Caymanøerne. Herfra kan du besøge Seven Mile Beach, der er udnævnt til en af Caribiens de bedste strande af Caribbean Travel + Life Magazine. Vi afslutter krydstogtet i dykkerparadiset Cozumel i Mexico. Her er perfekt til diverse vandaktiviteter, men hvis du hellere vil ligge i en hængekøje på stranden og sippe mezcal, så kan det også sagtens lade sig gøre.

Om Celebrity Reflection

Celebrity Reflection er det femte og sidste skib i Solstice-klassen. Nogle af de største forskelle på Reflection og de andre skibe er et ekstra dæk, mere plads i restauranterne, flere solstole og flere pladser i teateret. Celebritys Lawn Club giver dig mulighed for at slappe af, spise, drikke og socialisere i frisk luft. Nyd et herligt grillet måltid i den nye Lawn Club Grill. Slap af i din egen solstol i The Alcoves. Kig forbi Michael’s Club, hvor du kan vælge mellem 50 forskellige internationale ølsorter. Dette er bare noget af det, du kan opleve om bord på Celebrity Reflection.

Kahytterne er på ca. 16 – 23 kvm og har TV, telefon, føntørrer, safetyboks, badekåber, aircondition, badeværelse med bruser, 24 timers roomservice, minibar, en dobbeltseng eller to enkeltsenge og sofa.

3052
Passagerer
315
Meter langt
24
Knob

Rutebeskrivelse

Dag 1: Fort Lauderdale (Florida)

Fly København – Miami (1 skift)

Overnatning på 4* hotel i Fort Lauderdale

Dag 2: Fort Lauderdale (Florida)
Afsejling kl. 16:00

 

Den stemningsfulde ferieby Fort Lauderdale ligger blot 35 km nord for Miami. Byen er et et Florida-paradis og populært rejsemål for familier og den kvalitetsbevidste turist og oplagt som anløbshavn på et krydstogt.

Byen havde op gennem 80’erne ry for at være en ordinær badeby, men er i dag forvandlet til en flot og levende kystby, der hvert år tiltrækker 7,5 millioner turister. Her er fantastiske strande, tropisk varme, en særlig atmosfære og masser af muligheder for udendørs aktiviteter, især snorkling, dykning og golf.

Blandt Fort Lauderdale seværdigheder er de mange kanaler, og Fort Lauderdale kaldes også ”USA’s Venedig”. Kanalerne har en samlet længde på 450 km og fungerer til daglig som afvandingskanaler for sumpområderne inde i landet. Byens Intercoastal Waterways adskiller Fort Lauderdales sandtange fra fastlandet, og vandtaxa er oftest den hurtigste måde at komme rundt på og samtidig også den smukkeste.

I Fort Lauderdale er der to centrale hovedstrøg, du bør kende. Dels byens palmeklædte strandpromenade, Ocean Boulevard, som blev renoveret i begyndelsen af 90′erne. Dels Fort Lauderdales hovedgade, Las Olas Boulevard. På One East Las Olas Boulevard på hjørnet af Andrews Avenue kan du besøge Museum of Art, der har en stor samling dansk Cobra-kunst.

Langs floden New River, der går parallelt med Las Olas Boulevard, løber den flotte, palmeklædte promenade Riverwalk, hvor du finder byens kulturelle institutioner, gallerier og shoppingsteder.

Grundlæggende er Fort Lauderdale en badedestination med en 36 km lang strand. Den brede, hvide strand er oversået med parasoller og (på blæsende dage) med kitesurfere. Ved krydset mellem A1A og Las Olas Boulevard finder du barer og restauranter med livemusik, og komplekset nær ved, The Gallery at Beach Place, har flere kæderestauranter som f.eks. Hooters.

Vil du snorkle eller dykke, er der masser af selskaber, der organiserer udflugter – nogle i både med glasbund. Fort Lauderdale har et naturligt rev på lavt vand fra Deerfield Beach til Hallandale Beach, hvor og snorklere og dykkere kan se tropiske fisk i alle regnbuens farver blot 90 meter fra stranden. Derudover er der 75 kunstige rev og gamle skibsvrag.

Som turist i Fort Lauderdale med hang til shopping, finder du et stort outlet-shoppingcenter, Sawgrass Mills med de 300 butikker, hvor det siges, at man kan købe ind til en gros-priser. Shoppingcentret ligger cirka 10 miles inde i landet ad Sunrise Boulevard. På vej derud kan du evt. stoppe ved det overdækkede loppemarked Swap Shop, hvor du finder alt fra Corndogs til karruseller, en videoarkade og drive-in-biograf.

En af attraktionerne i Fort Lauderdale er også at køre langs Atlanterhavskysten ad kystvejen A1A, som er den smukkeste rute.

Vil du svinge golfkøllen, er der er ikke mindre end 40 golfbaner i området omkring Fort Lauderdale, blandt andet Grande Oaks Golf Resort og Heron Bay Golf Club og Jacaranda Golf Club.

I vinterperioden afholder Fort Lauderdale ‘International Boat Show’, hvor byen forvandles til “Yachting Capital of the World”. Her kan du se yachter så store, at en skyskraber forekommer lille, og sejlbåde i almindelig størrelse, pyntet op til anledningen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

Dag 3: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter, som skibet tilbyder. 

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 4: New Orleans (Louisiana)
Ankomst kl. 18:30
Dag 5: New Orleans (Louisiana)
Dag 6: New Orleans (Louisiana)
Afsejling kl. 22:00
Dag 7: Til søs
Dag 8: til søs
Dag 9: George Town (Caymanøerne)
Ankomst kl. 07:00
Afsejling kl. 15:30

 

Et krydstogt til Caymanøerne byder på enestående strande, herunder den berømte strand ’Seven Mile Beach’, som er udråbt til verdens smukkeste, og det siges ligeledes, at du på denne øgruppe får verdens bedste dykning med de fascinerende koralrev, som øgruppen er opstået af. 

Caymanøerne består af øerne Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman. Øgruppen tilhører Storbritannien og ligger i det vestlige Caribiske Hav. De fleste af Caymanøernes 46.000 indbyggere drikker vand fra regnvand og afsaltning af havvand, da der ikke er nogle floder, søer eller andre ferskvandsressourcer. På grund af luftstrømme fra Atlanterhavet og bor på Grand Cayman og er et miks af afrikanere, europæere og andre etniske grupper.
Det caribiske Hav bliver det sjældent meget varmt, og temperaturen kommer sjældent under 23 grader. Regnen falder ofte i byger, som stopper så pludseligt som de startede. Det perfekte tropeparadis med afslapning og skønne oplevelser. Højsæsonen ligger i december til april, og regntiden ligger fra maj til november.

Dykkerne og finansfolkets paradis – unikke oplevelser

Caymanøerne er skabt af koralrev, og du kan blandt andet opleve den berømte strand ’Seven Mile Beach’, som ofte på land kan man opleve Cayman Islands ‘kinesiske mur’, som blev opført i fortiden som værn mod pirater.kaldes for verdens smukkeste strand. Der er rig mulighed for at se havskildpadder, som lever i massevis i havet omkring øerne. Vandet er krystalklart og en drøm for dykkere og snorkling med alle sine farvestrålende tropiske fisk, store havskildpadder og lodrette klippevæge under vandet. Der er også mulighed for at snorkle med pilrokke, og på Boatswain’s Beach er der en stor marinepark, hvor havskildpadderne yngler. Få en unik oplevelse af at se de helt ny-udklækkede unger eller at komme tæt på marineparkens andre fisk, hajer eller fugle.

Hovedstaden George Town

I øgruppens hovedstad, George Town, eksisterer der en kosmopolitisk stemning med mange banker, finansfolk og gourmetrestauranter. Her føler man næsten, at man er i New York. Arkitekturen er præget af stål og glas, men der findes også ældre bygninger fra tiden som britisk koloni. Byens ældste bygning heder Pedro St. James Castle fra 1780, og den har været både fængsel og parlament og fungerer i dag som museum.

Dag 10: Cozumel (Mexico)
Ankomst kl. 10:00
Afsejling kl. 19:30

 

Det klare blå vand og farverige undervandsliv tiltrækker mange snorkler og dykkere til den mexicanske ø. Cozumel skulle angiveligt have nogle af de bedste omgivelser til at udforske havets rige dyreliv. Cozumel er øen for vandaktiviteter og strandnydere.

Lej snorkel eller dykkerudstyr og dyk ned i Cozumels fantastiske undervandsliv. Du kan hurtigt bruge flere timer på at fange de smukke syn af fisk og koraler under vandet.

I byen Sant Miguel kan du nyde den hyggelige atmosfære, og om søndagen fyldes det centrale torv med  live musik. Byen bugner med restauranter, cafeer samt diverse turistbutikker der sælger alt fra lokal tequila til guld og sølv.

Har du brug for fart over feltet, og vil du gerne se øen på et par timer, kan en jeeptur anbefales. Her kører du selv jeepen, og følges med resten af gruppen til en række forskellige attraktioner. Oplev blandt andet hvordan Mexicos tequila bliver til, og smag på de stærke sager. Cozumel Park er også et besøg værd, og ideelt hvis du ikke har så meget tid på øen. Parken giver dig landets mest populære attraktioner samt et indblik i den mexicanske kultur.

Er du til strand og vand, er der rig mulighed for at nyde øens mange skønne strande. De hvide sandstrande finder du på vestsiden, mens østsiden har flere stenstrande. Besøg Mr. Sanchoes Beach Club, her er der mulighed for at leje kajakker, slappe af ved vandet samt købe mad og drinks.

Dag 11: Til søs
Dag 12: Fort Lauderdale (Florida)

Ankomst kl. 07:00

Fly Miami – København (1 skift)

 

 

 

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • Fly København – Miami
 • 1 overnatning på 4* hotel i Fort Lauderdale
 • 10 nætters krydstogt med Celebrity Reflection
 • Alle måltider og underholdning ombord
 • All Inclusive Classic drikkevarepakke
 • Drikkepenge til skibets personale
 • Fly Miami – København
Prisen inkluderer ikke
 • Transport til og fra skibet (kan tilkøbes)
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Kahytter og priser

Indvendig kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 19.995
Balkon kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 23.995

Fort Lauderdale, FL, USA

New Orleans, LA, USA

George Town, Cayman Islands

Cozumel, Quintana Roo, Mexico

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette krydstogt i Nordamerika med Celebrity Reflection kan Louise hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange, og kan hurtigt identificere om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.