Krydstogt langs Nordamerikas østkyst

12 nætters efterårskrydstogt med Adventure of the Seas langs Nordamerikas østkyst fra Canada til New England med dansk rejseleder - fly inkluderet i prisen
Udforsk tilbud

Om turen

Krydstogtet med Adventure of the Seas tager dig gennem unikke landskaber malet i de smukkeste efterårsfarver i New England og Canada.

Rejsen starter i Québec City, hvor den franske arv karakteriserer byen med smukke bygninger – og de gamle fæstningsværker i den historiske bydel er stadig smukt bevaret. Undervejs vil du i Charlottetown få mulighed for at udforske byen og lære historien bag Canadas fødested at kende. Charlottetown Waterfront har hyggelige restauranter, masser af shoppingmuligheder og en skøn udsigt.

Inden skibet ankommer til Halifax, tager det dig et smut forbi Sydney i provinsen Nova Scotia på øen Cape Breton. Byen er en perfekt kombination af havnebycharme, landlig idyl og gæstfrihed. Storbyen Halifax er kendt for sin historiske havnefront, hvor The Canadian Museum of Immigration på Pier 21 ligger. Her tilbringer du en spændende dag inden Adventure of the Seas sejler videre mod Saint John og nogle populære seværdigheder som bl.a. Reversing Rapids, byens lokale marked, New Brunswick Museum eller den smukke park.

Portland i Maine er næste stop på rejsen, og her får du rig mulighed for at udforske byens kunstdistrikt, den historiske, gamle havn, de smukke parker og de særprægede kvarterer. Inden sidste stop i Cape Liberty, hvor turen igen går tilbage mod København, kommer du forbi Bar Harbor og Boston. I Bar Harbor kan det klart anbefales at besøge Acadia Nationalpark, der er et skønt naturområde med stor diversitet i dyre- såvel som planteliv, mens du i Boston kan hoppe på The Old Town Trolley og kombinere sightseeing med underholdning. Som en perfekt afslutning på rejsen, kan du spise lækker seafood, nyde en kold øl på Sams Bar og shoppe i byens mange spændende forretninger.

Om Adventure of the Seas

Adventure of the Seas blev lancet i 2001. Skibet har en kapacitet på op til 3.800 gæster og en besætning på 1.185. Du finder et hav af aktiviteter ombord.
Gågaden, som er flere hundrede meter lang og 4 dæk i højden er omgivet af butikker, barer og restauranter. For de sportsinteresserede er der klatrevæg, skøjtebane og minigolf. Man finder 3 swimmingpools og mange aktiviteter for børn. Desuden er der kasino, bibliotek og teatersal.

Alle kahytter har en mindre siddegruppe, fladskærm, telefon, toilet med brusebad, værdiskab, minibar, make up bord med hårtørrer, samt stik til PC og 110/220 volts stikkontakter.

3800
gæster
1185
besætningsmedlemmer
3
swimmingpools

Rutebeskrivelse

Dag 1: Québec City (Canada)

Fly København – Quebec (1 skift)
Transfer fra lufthavn til skib

Québec City er hovedstaden i den canadiske provins Québec, beliggende ved indsnævringen af floden Saint Lawrence, som mod øst løber ud i det nordlige Atlanterhav.

Oprindeligt var byen en del af den franske koloni og hovedstad i ”Ny Frankrig” i Nordamerika. Man kan tydeligt mærke den franske arv, som stadig karakteriserer byen med smukke bygninger fra 1700- og 1800-tallet, der står som levende vidnesbyrd, side om side, gennem byens smalle, brostensbelagte gader. De skyhøje kirkespir vokser sig op over de andre bygninger i den gamle og historiske bydel, der som den eneste i Nordamerika stadig har bevaret de gamle fæstningsværker. Byen har også fået en af de eftertragtede pladser på UNESCO’s verdensarvsliste. Om sommeren indtager musikere, akrobater og skuespillere i perioder de historiske gader og i vintermånederne, januar og februar, afholdes det store og smukke ’Québec Winter Carnival’.

Dag 2: Québec City (Canada)

Québec City er hovedstaden i den canadiske provins Québec, beliggende ved indsnævringen af floden Saint Lawrence, som mod øst løber ud i det nordlige Atlanterhav.

Oprindeligt var byen en del af den franske koloni og hovedstad i ”Ny Frankrig” i Nordamerika. Man kan tydeligt mærke den franske arv, som stadig karakteriserer byen med smukke bygninger fra 1700- og 1800-tallet, der står som levende vidnesbyrd, side om side, gennem byens smalle, brostensbelagte gader. De skyhøje kirkespir vokser sig op over de andre bygninger i den gamle og historiske bydel, der som den eneste i Nordamerika stadig har bevaret de gamle fæstningsværker. Byen har også fået en af de eftertragtede pladser på UNESCO’s verdensarvsliste. Om sommeren indtager musikere, akrobater og skuespillere i perioder de historiske gader og i vintermånederne, januar og februar, afholdes det store og smukke ’Québec Winter Carnival’.

Afsejling kl. 17.00 

Dag 3: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder.

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 4: Charlottetown (Prince Edward Island, Canada)

Charlottetown er hovedstaden i den lille canadiske provins Prince Edward Island, en øgruppe på Canadas sydøstlige kyst.

Charlottetown er nok mest kendt som fødested for konføderationen ’Dominion of Canada’ og blev opkaldt efter dronning Charlotte, som var ægtefælle til Kong George 3. Byen byder på ægte victoriansk byggestil i huse og bygninger.
På dit besøg i byen er det oplagt at tage på en gåtur – enten guidet eller på egen hånd – for at opdage historien bag Canadas fødested. Du kan også opleve Charlottetown fra dækket af en ’Habour Hippo’ (båd på hjul), der tager dig rundt til vands og til lands.
På Charlottetown Waterfront finder du hyggelige restauranter og barer, masser af shopping-muligheder og en skøn udsigt. Brostensbelagte Victoria Row er en skøn gade fyldt med kunst, cafeer og restauranter (lukket for motoriseret trafik i sommerhalvåret).
Charlottetown er en levende kystby med historisk charme, hvor mange forskellige kulturelle events og festivaller arrangeres året rundt.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 5: Sydney, Nova Scotia (Canada)

Sydney, den canadiske navnesøster til Australiens, er beliggende i provinsen Nova Scotia på østkysten af den canadiske ø Cape Breton.

Byen, som også er øens historiske hovedstad, er en perfekt kombination af havnebycharme, landlig idyl og gæstfrihed. Oplev byens historiske centrum på en guidet tur, eller gå en tur langs havnefronten, hvor du kan smage ’alt godt fra havet’ på en af restauranterne, mens du nyder synet af de mange skibe i havnen.
I Sydney finder du også verdens største violin, som måler hele 18,3 meter i højden, samt Cape Bretons Centre for Craft & Design, et galleri med kunst og design, udviklet i alle slags materialer af forskellige lokale kunstnere og designere.

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 15.30

Dag 6: Halifax, Nova Scotia (Canada)

Byen Halifax er hovedstaden i provinsen Nova Scotia i Canada.

Havnen er beliggende ved en indsnævring i landskabet, hvor to bredder kommer tættere på hinanden. På den ene side har man Halifax og på den anden Darthmouth.
Halifax er kendt for sin historiske havnefront, hvor The Canadian Museum of Immigration på Pier 21 ligger. Museet fortæller historien om, hvordan netop denne havn har været porten til Amerika for mere end én million immigranter gennem tiden. Oplev den hyggelige og maritime stemning langs havnefronten, de unikke butikker og lækre restauranter. Besøg også det lokale bryggeri, oplev et af byens mange madmarkeder med masser af lokalt producerede produkter, eller tag færgen en tur til den modsatte bred og oplev endnu flere lokalt ejede butikker, gallerier, cafeer, pubber og restauranter i Darthmouth.

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 16.00 

Dag 7: Saint John, Bay of Fundy (New Brunswick, Canada)

Saint John er især kendt for sine historiske og kulturelle attraktioner og naturlige vidundere. Nogle af de mest populære seværdigheder er bl.a. Reversing Rapids, hvor bugten kolliderer med St. John River, byens marked med lokale leverandører og håndværkere, New Brunswick Museum og smukke stiger i Rockwood Park.

Ankomst kl. 10.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 8: Portland (Maine)

Portland er den største by i den amerikanske delstat Maine og er især meget populær på grund af det historiske havneområde. Byen byder på massere af gallerier, enestående butikker og prisvindende restauranter. Du kan derfor bruge dagen på at udforske kunstdistriktet, den historiske gamle havn, fine restauranter, smukke parker og særprægede kvarterer.

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 9: Bar Harbor (Maine)

Bar Harbor på øen Mount Desert Island i Hancock Country er porten til Acadia Nationalpark. Øen er beliggende ud mod det nordlige Atlanterhav i staten Maine i det nordlige USA. Alt afhængigt af hvor lang tid du har til rådighed, er der mange aktivitetsmuligheder i den smukke natur. Acadia Nationalpark er et skønt naturområde med stor diversitet i dyre- såvel som planteliv. Det er også her du finder Atlanterhavskystens højeste bjerg i USA. Du har mulighed for at tage med på en guidet bustur rundt i den smukke havneby og nationalparken (daglige afgange fra Bar Habor).

Du kan også vælge at gå på opdagelse på egen hånd i ’down town’ Bar Harbor og opleve de små butikker eller slappe af på nogle af statens bedste restauranter, som alle tilbyder en helt særlig madoplevelse. Især havets specialiteter, skaldyr, hummer og friskfanget fisk er en særlig populær spise her.

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 10: Boston (Massachusetts)

Boston er en af de ældste byer i USA og nok den, der mest minder om en europæisk storby. Byen har dannet ramme om utallige film og TV serier, men også byens baseballteam ”Red Sox” tiltrækker mange turister.
Boston, som ligger nord for New York, er hovedstad i den amerikanske delstat Massachusetts med et spændende miks af historiske traditioner, moderne højteknologi og liberale holdninger. Du kan hoppe på The Old Town Trolley og kombinere sightseeing med underholdning. Du kan spise lækker seafood, nyde en kold øl på Sams Bar og shoppe i byens mange spændende forretninger.

Ankomst kl. 09.00 / Afsejling kl. 19.00 

Dag 11: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder.

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 12: Cape Liberty (New Jersey)

Fly New York – København (1 skift)

Cape Liberty Cruise Port er en af ​​tre transatlantiske passagerterminaler i havnen New York og New Jersey.

Ankomst kl. 06.00 

Dag 13: Ankomst til København

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Quebec
 • Transfer fra lufthavn til skib
 • Øvrige transfers
 • 11 nætters krydstogt med Adventure of the Seas
 • Alle måltider og underholdning ombord
 • Drikkepenge til skibets personale
 • Fly New York – København
Prisen inkluderer ikke
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer
Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter og priser

Udvendig kahyt m/havudsigt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 21.995
Balkon kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 24.895

Quebec City, Québec, Canada

Charlottetown, Prince Edward Island, Canada

Sydney, Nova Scotia, Canada

Halifax, Nova Scotia, Canada

Saint John, New Brunswick, Canada

Portland, Maine, USA

Bar Harbor, Maine, USA

Boston, Massachusetts, USA

Cape Liberty, NJ, North Avenue, Elizabeth, New Jersey, USA

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette krydstogt med Adventure of the Seas, kan Kristine hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange og kan hurtigt identificere, om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.