Fly & Cruise: Sejl fra Dubai mod ‘Tusind og En Nats Eventyr’

Fly & Cruise med Jewels of the Seas fra Dubai til Abu Dhabi og Oman. Inklusiv fly t/r
Udforsk tilbud

Om turen

Tag på krydstogt med Jewel of the Seas og oplev de Forenede Arabiske Emirater, ørkenstaterne hvor det moderne og det traditionelle mødes. Opdagelsen af olie for cirka 50 år siden, har givet skub i områdets udvikling, men der er stadig traditionelle kulturoplevelser i vente.

Krydstogtet starter i Dubai, der rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner. Tag til tops i verdens, på nuværende tidspunkt, højeste skyskraber, Burj Khalifa og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World. Tag en tur til nogle af bystatens kendte arabiske souks, hvor de handlende sælger eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser.

Krydstogtet tager dig forbi Abu Dhabi, der har forvandlet sig fra gammel fiskerby til moderne bystat. Abu Dhabi er også kendt for sin arkitektur. Oplev blandt andet den imponerende Sheikh Zayed Grand Mosque, som er blandt verdens største. Byens kystlinje er blevet moderniseret med den 8 kilometer lange promenade, Corniche. Promenaden rummer både sandstrand, cykelsti og palmehaver – et perfekt sted at prøve kræfter med diverse vandsportsgrene eller blot slappe af ved havets milde brise.

Helt unikt for denne rejse er et besøg på Sir Bani Yas Island, der er en rigtig paradisø med sandstrande, vajende palmer, skyggefulde strandhytter og komfortable solstole til alle. Den lille ø har flere strandbarer, som servicerer de mange gæster, når de får brug for en iskold drik at køle sig ned på. Sir Bani Yas Island huser også et naturreservat, hvor truede dyrearter fra Afrika og Den Arabiske Halvø går frit omkring. Takket være årtiers økologisk arbejde og beskyttelse af dyrene kan man i dag opleve eksempelvis giraffer, flamingoer og geparder på en safari i naturreservatet.

Efter en dag til søs med afslapning og forkælelse ankommer du til Muscat, der er Omans hovedstad. Byen er rig på historiske bygningsværker, og ved havnefronten står et af sultanens mere farverige paladser. Er du til livet under havoverfladen, er Det indiske Ocean ud for Omans kyst et sandt snorkelparadis med farverige fisk og koraller.

De sidste to dage bruges i Dubai, inden turen går hjem til København.

Læs mere

Om skibet

Jewel of the Seas tilhører Radiance-klassen. Skibene i denne klasse er moderne super-yachter med store glas-partier, perfekt suppleret af elegante møbler og indretning, og med en moderne samling af kunstværker og skulpturer.
Om bord finder du alt fra klatrevæg, fitnesscenter, børneklub, butikker, barer og restauranter.
Skibet har rummelige kahytter og suiter, som tilfredsstiller alle behov. Over halvdelen af de udvendige kahytter har egen balkon. Her er komfort kombineret med mere plads i kahytterne.
Skibene i Radiance-klassen har en sofistikeret europæisk atmosfære og stil; lige fra den velduftende italienske kaffebar til det indbydende interiør på Chops Grille Steakhouse. Og som man kan forvente hos Royal Caribbean, får du en masse valgmuligheder ved måltiderne lige fra den uformelle Seaview Café til den mere formelle Portofino Restaurant.

293
meter langt
32
meter bredt
2501
passagerer
850
medarbejdere

Rutebeskrivelse

Dag 1: Fly København-Dubai (1 skift)
Dag 2: Dubai (Forenede Arabiske Emirater)
Dag 3: Dubai (Forenede Arabiske Emirater)

Afsejling kl. 17.00 

Dag 4: Abu Dhabi (Forenede Arabiske Emirater)

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 20.00 

Dag 5: Abu Dhabi (Forenede Arabiske Emirater)

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 18.00

Dag 6: Til søs
Dag 7: Muscat (Oman)

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 17.00

Dag 8: Dubai (Forenede Arabiske Emirater)

Ankomst kl. 14.00

Dag 9: Dubai (Forenede Arabiske Emirater)

Fly Dubai – København

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • Fly København – Dubai
 • 7 nætters krydstogt med Jewel of the Seas
 • Alle måltider og underholdning ombord
 • Drikkepenge til skibets personale
 • Fly Dubai – København
Prisen inkluderer ikke
 • Transport til og fra skibet (kan tilkøbes)
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer
Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter og priser

Indvendig kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 9.995
Udvendig kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 10.995
Balkon kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 12.995

Dubai - Forenede Arabiske Emirater

Abu Dhabi - Emiratet Abu Dhabi - Forenede Arabiske Emirater

Sir Bani Yas Island - Emiratet Abu Dhabi - Forenede Arabiske Emirater

Muscat, Oman

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette krydstogt med Jewel of the Seas, kan Louise hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange og kan hurtigt identificere, om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.