Fly & Cruise: Sommerferie fra Venedig til det Græske Øhav og Dubrovnik

7 nætters krydstogt med Costa Deliziosa - fly, helpension og underholdning ombord inkl. i prisen
Udforsk tilbud

Om turen

Turen med Costa Deliziosa tager dig med på en skøn sommerferie fra Venedig til det Græske Øhav og Dubrovnik i Kroatien.

Rejsen starter i én af verdens nok mest romantiske byer – Venedig. Byen er kendt for sine smukke kanaler, gondoler og broer, som erstatter gader, busser og metroer. Du kan derfor bruge dagen på at sejle på kanalerne eller slentre i de smalle gader, der giver Venedig en helt speciel stemning og charme. Herefter sejler skibet videre til den charmerende havneby Bari. Her kan du opleve den gamle bydel og nyde duften af lækker italiensk mad, der slipper ud gennem de åbne vinduer og døre. På dag 3 går turen videre til Korfu, hvor oliven- og citruslunde spreder sig og efterlader en grøn og frodig natur. Efter en dag på Korfu er det tid til at udforske Santorini, der er en af de smukkeste øer i Grækenland og især er kendt for sin smukke natur og fantastiske solnedgange ved Oia. Herefter sejler skibet i havn i Mykonos, hvor dagen kan tilbringes på en af de vidunderlige strande. Derudover kan du give dig selv lov til bare at nyde livet, slappe af og spise god, lokal mad på en af de hyggelige restauranter. Efter en dag til søs og inden skibet igen rammer Venedig, ankommer skibet til Dubrovnik, der er én af Kroatiens mest populære rejsemål og fuld af historie.

Om Costa Deliziosa

Krydstogtskibet Costa Deliziosa fra Costa Cruises blev bygget i 2010 og har siden budt på en forunderlig, fængslende og underholdende atmosfære om bord.

Skibet er indrettet med et farverigt interiør og smukke kunstværker. Om bord finder man en bred vifte af kahytter, fra topersoners standard kahytter, enten indvendig eller udvendig, til rummelige kahytter og suiter med balkon.

Om bord finder du 4 restauranter og 11 barer. Skibet byder ydermere på Samsara Spa, et fitnesscenter, 3 swimmingpools og 4 jacuzzier, samt et hav af underholdningsmuligheder, herunder en biograf, et teater, et kasino, et bibliotek, en Grand Prix-simulator og meget mere.

2826
passagerer
934
besætningsmedlemmer
294
meter langt
32
meter bredt
12
passagerdæk

Rutebeskrivelse

Dag 1: Venedig (Italien)

Fly København – Venedig 

På rejser til Italien, er Venedig nok én af verdens mest romantiske byer, mest kendt for sine kanaler, gondoler og broer, som erstatter gader, busser og metroer. Byens huse er bygget på træpæle, på Markuspladsen er et overdådigt Dogepalads, og du ser farverige masker overalt.

Du kan sejle på kanaler og slentre i de smalle gader, der tilføjer Venedig stemning og charme. Hovedfærdselsåren i Venedig er Canal Grande, som du også kan opleve med vandbus. Vil du på stranden, er der cirka 10 minutter med vandbus fra Venedig centrum til Lido de Venezia, der adskiller lagunen ved Venedig fra Adriaterhavet.

Afsejling kl. 17.00 

Dag 2: Bari (Italien)

Den charmerende havneby Bari er beliggende midt på den italienske hæl ud mod Adriaterhavet. Byen er en af de største i det sydlige Italien og hovedstaden i regionen Apulien.

I den gamle bydel Citta Vecchias middelalderstræder går naboerne frit frem og tilbage mellem hinandens boliger, alt imens duften af lækker italiensk mad slipper ud gennem de åbne døre og vinduer og fylder gaderne. Tag en spadseretur og nyd den autentiske syditalienske stemning, eller snup en frokost på en af de mange gode restauranter på gaderne Piazza Mercantile eller Piazza del Ferrarese.
Det er også i Citta Vecchia at du har mulighed for at besøge Basilica of Saint Nicholas, en katolsk kirke opført til ære for Saint Nicholas, eller som vi kender ham, Santa Claus eller julemanden. Rygtet siger endda, at hans jordiske rester er begravet under kirken.

Ankomst kl. 14.00 / Afsejling kl. 20.00 

Dag 3: Korfu (Grækenland)

Oliven- og citruslunde spreder sig på den græske ø, Korfu, og efterlader en grøn og frodig natur. Øen er på størrelse med Bornholm og blandt andet kendt for sine pragtfulde sandstrande, men også for den ægte græske ø-stemning og rige muligheder for udflugter.

De fleste strande på Korfu ligger i øens velkendte badebugter. På den vestlige side ligger de gode sandstrande, mens den østlige side af Korfu har flest stenstrande. Hele øen er omkranset af et blåt hav, og der er mange gode dykker- og snorkelsteder.

Ankomst kl. 09.00 / Afsejling kl. 14.00 

Dag 4: Santorini (Grækenland)

På en rejse til Santorini bliver du belønnet med storslåede billeder, for Santorini er én af de smukkeste øer i Grækenland, kendt for sin smukke natur og fantastiske solnedgange ved Oia.

Øens indre vestkyst er bjergrig og hælder stejlt ned mod havet, mens østkysten på ydersiden af øen er flad og omgivet af strande med sort lavasand.

Ankomst kl. 12.30 / Afsejling kl. 20.30 

Dag 5: Mykonos (Grækenland)

Den lille græske ø, Mykonos, har kun 12.000 indbyggere. Hovedattraktionerne er de vidunderlige strande, og øens besøgende kommer da også primært til Mykonos for at nyde livet, slappe af og spise god, lokal mad på de hyggelige restauranter.

Mykonos er en del af øgruppen Kykladerne i Det græske øhav. Klimaet, naturen og ikke mindst en række vidunderlige strande lokker besøgende til den lille ø, hvor størstedelen af lokalbefolkningen bor i Mykonos By på øens vestkyst. Alle huse i Mykonos By er kridhvide og ligger i smalle og snoede gader, og det giver den helt særlige græske stemning, der er afbilledet på millionvis af postkort.

Ankomst kl. 06.30 / Afsejling kl. 17.00

Dag 6: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder.

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 7: Dubrovnik (Kroatien)

Dubrovnik er én af Kroatiens populæreste rejsemål og fuld af historie og charme. Byen, også kendt som Ragusa, er i dag kendt som museumsby, takket være dens bevarede bygninger, som skaber en atmosfære, som hensætter dig til det 7. århundrede.

Dubrovnik ligger på Adriaterhavskysten på den sydlige del af Dalmatien i Kroatien. Digteren Lord Byron gav Dubrovnik navnet ”Adriaterhavets Perle”, og du vil sikkert give ham ret efter dit besøg.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 14.00 

Dag 8: Venedig (Italien)

Fly Venedig – København (1 skift)

På rejser til Italien, er Venedig nok én af verdens mest romantiske byer, mest kendt for sine kanaler, gondoler og broer, som erstatter gader, busser og metroer. Byens huse er bygget på træpæle, på Markuspladsen er et overdådigt Dogepalads, og du ser farverige masker overalt.

Du kan sejle på kanaler og slentre i de smalle gader, der tilføjer Venedig stemning og charme. Hovedfærdselsåren i Venedig er Canal Grande, som du også kan opleve med vandbus. Vil du på stranden, er der cirka 10 minutter med vandbus fra Venedig centrum til Lido de Venezia, der adskiller lagunen ved Venedig fra Adriaterhavet.

Ankomst kl. 09.00 

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • Fly København – Venedig
 • 7 nætters krydstogt med Costa Deliziosa
 • Alle måltider og underholdning ombord
 • Drikkepenge til skibets personale
 • Fly Venedig – København
Prisen inkluderer ikke
 • Transport til og fra skibet (kan tilkøbes)
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer
Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter og priser

Indvendig kahyt Classic

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 9.995
Indvendig kahyt Premium

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 10.495
Udvendig kahyt Classic m/begrænset udsigt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 11.695
Udvendig kahyt Premium

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 11.995
Balkon kahyt Classic

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 12.995
Balkon kahyt Premium

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 13.495

Venedig, Italien

Bari, Metropolitan City of Bari, Italien

Korfu, Grækenland

Santorini, Grækenland

Mykonos, Grækenland

Dubrovnik, Kroatien

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette krydstogt med Costa Deliziosa, kan Anna hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange og kan hurtigt identificere, om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.