Efterårsferie langs Adriaterhavets smukke kyster

7 nætters krydstogt med Costa Luminosa - sejl fra Venedig til Split i Kroatien, Kotor i Montenegro, Katakolon og Piræus i Grækenland, Bari og retur til Venedig - fly inkl. i prisen
Udforsk tilbud

Om turen

Lad Costa Luminosa tage dig og din familie med på et krydstogt til Adriaterhavets smukke og kulturrige destinationer og få en fantastisk efterårsferie sammen.

Rejsen starter i smukke Venedig, der er en af verdens mest romantiske byer. Oplev den imponerende udsejling fra dækket, når skibet sejler forbi de imponerende bygninger, den store Markusplads og lad tankerne flyve til oplevelserne forude.

Turen går til Split, en moderne og mangfoldig storby i Kroatien med dybe rødder i historien. Herefter videre mod Kotor, der ligger i det smukkeste landskab med frodige bjerge som en dramatisk kulisse og med en helt unik historie. Oplev blandt andet Kotors gamle bymur, som går fire kilometer rundt om byen. Katakolon i Grækenland, kendt som ”Porten til Olympen” er havnen, hvorfra I har mulighed for at køre til Olympia og opleve De Olympiske Leges fødested.

Krydstogtet fortsætter mod Ægæerhavet og havnebyen Piræus, der af mange opfattes som en del af Athen. Alligevel er den sin egen storby med masser af butikker, gode fiskerestauranter, pladser, boulevarder, museer og naturligvis den imponerende havn.

Efter en dag til søs med afslapning og forkælelse ombord ankommer Costa Luminosa til Bari i Italien. Den charmerende havneby ligger ud mod Adriaterhavet, og når du slentrer rundt i gaderne, bliver du mødt af duften af lækker, italiensk mad, der slipper ud gennem de åbne døre og vinduer og fylder gaderne. Nyd en spadseretur og den autentiske syditalienske stemning eller snup en frokost på en af de mange, gode restauranter på Piazza Mercantile eller Piazza del Ferrarese.

På krydstogtets sidste dag er du tilbage i Venedig.

Læs mere

Om Costa Luminosa

Diamanten i Costa Cruises flåde, krydstogtskibet Costa Luminosa fra 2009, er med sine farverige og sprælske omgivelser på én gang forunderlig, fængslende og underholdende.

Ombord finder du et stort udvalg af kahytter og suiter, hvoraf 772 ud af 1130 har balkon. Skibet har 4 lækre restauranter, 11 barer, fitnesscenter, løbe- og sportsbane, 3 swimmingpools og 4 jacuzzis.

Der er uendeligt mange oplevelses- og underholdningsmuligheder ombord på Costa Luminosa. Udvalget byder bl.a. på Samsara spaen, hvor du kan nyde lækre wellness-behandlinger, fantastiske filmoplevelser i 4D biografen, teateroplevelser, kasino, bibliotek, shoppingområde og meget mere.

2828
passagerer
1050
besætningsmedlemmer
292
meter langt
32
meter bredt
12
dæk

Rutebeskrivelse

Dag 1: Venedig, Italien

Fly København – Venedig

På rejser til Italien er Venedig nok en af de byer som bare skal opleves. Den skønne by er mest kendt for sine kanaler, gondoler og broer, som erstatter gader, busser og metroer. Venedigs huse er bygget på træpæle, på Markuspladsen er et overdådigt Dogepalads, og du ser farverige masker overalt.

Du kan sejle på kanaler og slentre i de smalle gader, der tilføjer Venedig stemning og charme. Hovedfærdselsåren i Venedig er Canal Grande, som du også kan opleve med vandbus. Vil du på stranden, er der cirka 10 minutter med vandbus fra Venedig centrum til Lido de Venezia, der adskiller lagunen ved Venedig fra Adriaterhavet.

Afsejling kl. 18.30

Dag 2: Split, Kroatien

Split er en af de vigtigste kroatiske havnebyer ved Adriaterhavet og hovedporten til Den Dalmatiske Skærgård. Byen ligger strategisk flot på en grøn halvø og er en moderne og mangfoldig storby med dybe, historiske rødder.

Når du rejser til Split finder du en vidunderlig kombination af hav og kultur. Kulturminderne i byen er gjort levende bag stenfacaderne, hvor der er både museer og hippe caféer. Uden for bygrænsen kan du besøge stande og tage på rundture til øerne.

Ankomst kl. 09.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 3: Kotor, Montenegro

I det smukkeste landskab, beliggende med frodige bjerge som en dramatisk kulisse, og spejlende i bugtens klarer vand finder vi den charmerende havneby Kotor.

Byen er beliggende i det sydvestlige Montenegro, dybt inde i Boka Kortorska-bugten, som løber ud i Adriaterhavet. Bugten er en af de dybeste og længste bugter i Adriaterhavet og kaldes også for Europas sydligste fjord.

Kotor er en by med en unik historie, og den har opnået en af de eftertragtede pladser på UNESCO’s verdensarvsliste grundet dens smukke og velbevarede middelalderarkitektur. Oplev f.eks. byens ældste kirke, Skt. Lukas, som kan spores helt tilbage til år 1195, eller den gamle bymur, som går hele 4 kilometer rundt om byen.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 13.30

Dag 4: Katakolon, Grækenland

Katákolon er en lille ferie-havneby i Ilia, som ligger i det vestlige Grækenland.

Katákolen er kendt som ”Porten til Olympen”, da den ligger øst for den gamle by, Olympia, som er de olympiske leges vugge.

Det er stadig i Olympia at den olympiske ild tændes af solens stråler og rejser verden rundt i forbindelse med de moderne olympiske lege.

Ankomst kl. 12.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 5: Piræus, Athen

Piræus var allerede i oldtiden Athens havneby, og det er her, at alle, der ankommer ad søvejen til Grækenlands hovedstad, går i land. Selvom Piræus af mange opfattes som en del af Athen, er den alligevel sin egen storby med masser af butikker, gode fiskerestauranter, pladser, boulevarder, museer og naturligvis den imponerende havn.

Ankomst kl. 09.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 6: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter, som skibet tilbyder.

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 7: Bari, Italien

Den charmerende havneby Bari er beliggende midt på den italienske hæl ud mod Adriaterhavet. Byen er en af de største i det sydlige Italien og hovedstaden i regionen Apulien.

I den gamle bydel Citta Vecchias middelalderstræder går naboerne frit frem og tilbage mellem hinandens boliger, alt imens duften af lækker italiensk mad slipper ud gennem de åbne døre og vinduer og fylder gaderne. Tag en spadseretur og nyd den autentiske syditalienske stemning, eller snup en frokost på en af de mange gode restauranter på gaderne Piazza Mercantile eller Piazza del Ferrarese.

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 14.00 

Dag 8: Venedig

Fly Venedig – København

Venedig nok én af verdens mest romantiske byer, mest kendt for sine kanaler, gondoler og broer, som erstatter gader, busser og metroer. Byens huse er bygget på træpæle, på Markuspladsen er et overdådigt Dogepalads, og du ser farverige masker overalt.

Ankomst kl. 09.00 

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • 7 nætters krydstogt i indvendig kahyt Classic
 • Obligatoriske drikkepenge til personalet (værdi kr. 625 pr person)
 • Helpension ombord (buffet og a la carte restaurant)
 • Kaffe, the, juice og vand i selvbetjeningsstationerne til morgenmaden
 • Vand i selvbetjeningsstationerne til frokost
 • Underholdning, diskotek og teater
 • Pool og jacuzzis
 • Fitnesscenter
 • Børneklubber
 • Daglig rengøring i kahytten
 • Håndklæder og poolhåndklæder
 • Fly København-Venedig tur/retur
Prisen inkluderer ikke
 • Transport til og fra skibet (kan tilkøbes)
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer
Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Udvendig kahyt Premium

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 10.295
Balkon kahyt Classic

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 10.895
Balkon kahyt Premium

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 10.995

Venedig, Italien

Split, Kroatien

Kotor, Montenegro

Katákolon, Grækenland

Piræus, Piræus, Grækenland

Bari, Italien

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette Middelhavskrydstogt med Costa Luminosa, kan Louise hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange og kan hurtigt identificere, om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.