Genova til København

Fra Genova til København. Oplev Middelhavet og Atlanterhavets smukke kyster ombord på MSC Cruises' nye flagskib.
Udforsk tilbud

MSC Meraviglia

Meraviglia, som på dansk betyder ’underværk’, blev i foråret 2017 søsat som det nye flagskib i Meraviglia-klassen for MSC Cruises.

MSC Meraviglia har en avanceret teknologi med fokus på sikkerhed og miljø, sofistikeret design og fremragende komfort. MSC Yacht Clubs underholdningsområder er udvidet i antal og størrelse på det nye skib. For eksempel kan familier nyde dagene på vandet i forlystelses- eller vandparken. Skibet vil kunne anløbe alle krydstogtshavne, hvilket giver gæster en stor valgfrihed af destinationer.
Som noget helt unikt har promenadedækkets tag en 480 m2 LED-skærm, som kan forvandles til en digital himmel med solopgang, stjernehimmel og lignende. Til større familier tilbyder MSC Meraviglia nye, komfortable familiekahytter bestående af to til tre kombinerede kahytter. Desuden har skibet to promenadedæk med butikker, barer og restauranter, samt den største LED-kuppel til havs.

Kahytterne er på minimum 15 m² og indeholder dobbeltseng eller to enkelt senge, badeværelse med bruser samt opholdsplads med skrivebord. Desuden er der satellit-TV, radio, minibar, sikkerhedsboks samt hårtørrer og WiFi (mod betaling).

5700
passagerpladser
2244
kahytter
14
passagerdæk
315
meter langt
43
meter bredt
Ombord MSC Meraviglia

Rutebeskrivelse

Dag 1: København til Genova

Direkte fly fra København – Milano
Transfer fra Milano lufthavn – Genova

Den italienske havneby Genova er Liguriaregionens hovedstad og huser Italiens største industrihavn. I den historiske bymidte ligger smukke barok- og romanske bygninger, og de mange specialbutikker og gamle forretninger bugner med lokale delikatesser og råvarer, der skal ses, duftes og smages.

Afsejling kl. 18:00

Dag 2: Marseille

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.

Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port.

Ankomst kl. 8.00 / Afsejling kl. 17.00

Dag 3: Barcelona

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudí’s arkitektoniske værk ”La Sagrada Familia”. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona-guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

 

Ankomst kl. 7.00 / Afsejling kl. 19.00

Dag 4: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder.

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 5: Cadiz (Sevilla)

Havnebyen Cadiz ligger på en halvø i Cadiz-bugten omgivet af vand, kun en times kørsel fra Sevilla.

Som en af Vesteuropas ældste byer byder den på en lang og interessant historie og smuk gammel arkitektur – hvoraf de fleste bygninger dog stammer fra det 18. århundrede, da Cadiz nød godt af handelen med Amerika. Besøg for eksempel en af byens flotteste monumenter, den hvide katedral med guldkuppel, der stod færdigbygget i 1838 efter 100 års arbejde eller barokkirken Oratorio de San Felipe Neri med malerier af den spanske maler Murillo.

Ankomst kl. 7.00 / Afsejling kl. 17.00

Dag 6: Lissabon

Ved Tejo-flodens udmunding ligger Lissabon, en af verdens ældste byer. Lissabon er en moderne hovedstad, hvor shopping-muligheder, gode restauranter og caféliv mødes med historiske bygninger, sporvogne, små labyrintiske gader og en helt speciel atmosfære.

Det, som gør Lissabon til noget særligt, er især de gamle sporvogne, der siden 1873 har trodset tyngdekraften, når de kører rundt i byens stejle gader. Specielt sporvogn nr. 28 kan anbefales, da den har rute på kryds og tværs af den indre by og tager dig igennem kvartererne Alfama, Baixa, Graça og Estrela, der byder på hvert deres særpræg og seværdigheder.

Ankomst kl. 8.00 / Afsejling kl. 16.00

Dag 7: Vigo

I den galiciske provins Pontevedra, ved bredden af Atlanterhavet, ligger byen, der lægger navn til Rías Baixas sydligste flodmunding: Vigo. Den historiske fiskerby har efterladt et stærkt maritimt præg, der står i kontrast til de moderne faciliteter i sine marinaer. Denne by er en fremragende base, hvorfra man kan besøge byerne og landsbyerne langs Vigo-flodmundingen og Cíes-øerne, der er en del af Atlantenes nationalpark. Køkkenet på den galiciske kyst, baseret på fisk og skaldyr, er et ekstra incitament til at besøge denne region.

Ankomst kl. 8.00 / Afsejling kl. 16.00

Dag 8: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder.

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 9: Southampton

Langs Englands sydkyst ligger Southampton, der er en vigtig havneby for krydstogtskibe. Byen er fyldt med historik, og Titanic stævnede bl.a. ud fra byen i sin tid. Inde i byens gader ligger det moderne Sea City Museum, der fortæller om Southamptons søfartshistorie og Titanic, og du kan derfor komme helt tæt på historien. Derudover byder byen på smukke parker og flere natur- og dyrelivsområder. Er du vild med det pulsende natteliv, kan du danske natten væk med et hav af barer, klubber og levende musik.

Ankomst kl. 7.00 / Afsejling kl. 21.00

Dag 10-11: Til søs

Nyd et par dage til søs i Atlanterhavet lang Europas kyst. Forkæl dig selv med en wellnesspakke eller nyd forårssolen på en af MSC Meraviglia’s mange soldæk.

Dag 12: Kiel

Ved Kielserfjorden lægger den tyske by Kiel, der er hovedstaden i delstaten Slesvig-Holsten. Med imponerende krydstogtskibe, store og små sejlskibe og en lang søfartshistorie er livet i havnen helt speciel, og havnen og kulturen i hele byen er tæt flettet sammen. Du kan bruge dagen på shopping, gå på opdagelse i den gamle bydel eller besøg et af byens mange museer, der rummer af historie.

 

Ankomst kl. 7.00 / Afsejling kl. 19.00

Dag 13: København

Velkommen hjem til København

Ankomst kl. 8.00

Rejseinfo

Prisen inkluderer

Fly København – Milano
Transfer fra lufthavn til skib
12 nætters krydstogt med MSC Meraviglia
Alle måltider og underholdning ombord

Vi giver en rabat på kr. 500,- pr. person ved hurtig bestilling (begrænset antal pladser). Du kan fratrække rabatten på de viste priser.
Ikke inkluderet i prisen

Middage i specialrestauranter
Rejseforsikring (kan tilkøbes)
Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
Drikkevarer
Drikkepenge

Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være stejle ramper og sejlads med tenderbåde, når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, hvis du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter & priser

Bella - Indvendig kahyt

De indvendige kahytter Bella er cirka 16 kvm. Vælg mellem dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er sovepladser til 2-4 personer med mulighed for opredning på sovesofa. I kahytten er der: brusebad, aircondition, safety-boks, og TV.

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 8.060
Fantastica - Indvendig kahyt

De indvendige kahytter Fantastica er cirka 16 kvm. Vælg mellem dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er sovepladser til 2-4 personer med mulighed for opredning på sovesofa. I kahytten er der: brusebad, aircondition, safety-boks, og TV. Der er desuden gratis roomservice i kahytten.

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 8.960
Bella - Udvendig kahyt

De udvendige kahytter Bella (nogle med begrænset udsigt) er cirka 15-18 kvm. Vælg mellem dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er sovepladser til 2-4 personer med mulighed for opredning på sovesofa. I kahytten er der: brusebad, aircondition, safety-boks, og TV.

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 10.360
Fantastica - Udvendig kahyt

De udvendige kahytter Fantastica er cirka 15-18 kvm. Vælg mellem enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. I nogle af kahytterne er der sovepladser til 2-4 personer med mulighed for opredning på sovesofa. I kahytten er der: brusebad, aircondition, safety-boks, og TV. Der er desuden gratis roomservice i kahytten.

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 11.060
Bella - Balkon kahyt

Balkon kahytterne Bella er cirka 19 kvm. Vælg mellem dobbeltseng eller to enkeltsenge. I nogle af kahytterne er der sovepladser til 2-4 personer med mulighed for opredning på sovesofa. I kahytten er der: brusebad, sofa, aircondition, safety-boks, og TV.

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 13.060
Fantastica - Balkon kahyt

De udvendige kahytter Fantastica er cirka 15-18 kvm. Vælg mellem dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er sovepladser til 2-4 personer med mulighed for opredning på sovesofa. I kahytten er der: sofa, brusebad, aircondition, safety-boks, og TV. Der er desuden gratis roomservice i kahytten.

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 13.960

Oslo, Norge

Marseille, Frankrig

Barcelona, Spanien

Cádiz, Spanien

Lissabon, Portugal

Vigo, Pontevedra, Spanien

Southampton, Storbritannien

Kiel, Tyskland

København, Danmark

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette krydstogt fra Genova til København med MSC Cruises Meraviglia, kan vores rejsekonsulent Kristine hjælpe dig. Hun var ombord MSC Meraviglia på dets jomfrurejse.

Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.