Julekrydstogt på Donau med dansk rejseleder

5 nætters krydstogt med River Navigator - helpension og underholdning ombord inkl. i prisen
Udforsk tilbud

Om turen

Dybt inde i Europas hjerte starter det eventyrlige julekrydstogt med River Navigator på Donau. Oplev tre fantastiske hovedstader med spændende udflugter, afslappet luksus ombord og fantastisk julestemning.

Flodkrydstogtet starter i smukke Wien, også kendt som musikkens hovedstad, hvor alt er indhyllet i flotte lys, store glaskugler og traditionel julepynt. Inden skibet lægger til havn i den charmerende hovedstad Bratislava, er der et lille stop i Dürnstein og Melk, der byder på hyggelige julemarkeder, orgelkoncert, besøg på benediktinerklosteret samt en skøn julefrokost ombord på skibet. Anden juledag tilbringes i Bratislava og herefter går turen videre til kontrastfyldte Budapest, hvor du møder fantastisk arkitektur, brede boulevarder, smukke pladser og et stemningsfyldt julemarked med masser af lokale delikatesser og flot julepynt.

Om River Navigator

Cruiseaways flodkrydstogtskib River Navigator blev oprindeligt bygget i 2002, men er blevet renoveret i 2013. River Navigator danner den perfekte ramme for de spændende krydstogter på Donau-floden, hvor du passerer de smukkeste landskaber og hyggeligste byer.

Pladsen på de 4 dæk er optimalt udnyttet til dejlige fællesområder og velindrettede kahytter. Ombord finder man 65 kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, alle udvendige med vindue og eget bad og toilet, hårtørrer, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks.

Faciliteterne ombord byder på en restaurant, et bibliotek, et fitnessrum samt mulighed for gratis Wi-Fi, når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. I receptionen kan der købes vand før udflugterne, ligesom der udleveres kort over anløbsbyerne efter behov.

130
passagerer
40
besætningsmedlemmer
110
meter langt

Rutebeskrivelse

Dag 1: Wien (Østrig)

Fly København – Wien
Transfer fra lufthavn til skib
Velkomstdrink og præsentation af skibets personale efterfulgt af middag 

Med ankomst til Wien transporteres vi til River Navigator, hvor vi bliver mødt af velkomstdrink og en veltilberedt middag ombord. Julestemningen indfinder sig på denne lillejuleaften, når vi får mulighed for at opleve en ægte, klassisk Wienerkoncert. Det er en aften, hvor nogle af Europas dygtigste musikere fortryller og underholder med de klassiske kendte melodier.

Dag 2: Wien (Østrig)

Juleaftensdag tilbringer vi i romantiske Wien, der vrimler med hyggelige markeder og festlig stemning. Alt er indhyllet i flotte lys, store glaskugler og traditionelt julepynt. Om eftermiddagen inden julestemningen indfinder sig ombord, er det muligt at tilkøb en udflugt til det smukke Schönnbrunn Slot. Juleaften fejres ombord på River Navigator med en overdådig og veltilberedt julemiddag til udsigten af lysene fra Wiens bygninger. Til midnat stævner skibet ud på sin videre færd.

Afsejling kl. 23:00

Dag 3: Dürnstein (Østrig)

Første juledag lægger vi til i Dürnstein, og tilbringer dagen i byens pyntede gader og stræder. Dagens byvandring følges af en skøn og stemningsfuld orgelkoncert og derefter nyder vi en skøn julefrokost ombord. Herefter tager vi til Melk og besøger det imponerende benediktinerkloster, det hyggelige julemarked og afslutter dagen med middag og skøn orgelkoncert.

Ankomst kl. 06:00 / Afsejling kl. 11:00 

Dag 3: Melk (Østrig)

Første juledag lægger vi til i Dürnstein, og tilbringer dagen i byens pyntede gader og stræder. Dagens byvandring følges af en skøn og stemningsfuld orgelkoncert og derefter nyder vi en skøn julefrokost ombord. Herefter tager vi til Melk og besøger det imponerende benediktinerkloster, det hyggelige julemarked og afslutter dagen med middag og skøn orgelkoncert.

Ankomst kl. 15:00 / Afsejling kl. 22:00 

Dag 4: Bratislava (Slovakiet)

Anden juledag fortsætter festlighederne og én af Europas mest ukendte perler, Bratislava, venter. Byen gemmer på en imponerende borg, palæer, museer samt atmosfærefyldte caféer og restauranter. Med et lille bytog ser vi nærmere på byens seværdigheder, og herefter ser vi nærmere på Bratislavas julemarked. Aftenen tilbringes ombord på skibet med en dejlig middag og en skøn koncert med orkestret Apfrodité.

Ankomst kl. 08:30 / Afsejling kl. 16:00 

Dag 5: Budapest (Ungarn)

Via Gabcikovo-slusen ankommer vi til Budapest, der af Donau opdeles i den gamle og moderne bydel. Vi tager på byvandring blandt pompøse huse og flotte monumenter og besøger julemarkedet, der er en populær attraktion. Tilkøb en autentisk folklore gallakoncert, som Budapest er særlig kendt for.

Ankomst kl. 06:00 

Dag 6: Budapest (Ungarn)

Transfer fra skib til lufthavn
Fly Budapest – København

Dette julekrydstogt når sin ende, og vi tager afsked med personalet og flyver hjem mod Danmark.

Dagsprogram

Dagsprogram for turen kan ses her:

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • 5 nætters krydstogt i valgte kahyt
 • Helpension ombord
 • Samtlige måltider ombord
 • Underholdning ombord
 • Flyrejse
 • Drikkepenge til personalet ombord
 • Rejseleder
 • Transfer
 • Udflugt
Prisen inkluderer ikke
 • Drikkevarer
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Ekstra udflugter
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører

 

Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter og priser

Udvendig kahyt m/2 små vinduer (Odyssey deck)

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 8.390
Udvendig kahyt m/panorama/split vindue (Explorer deck)

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 8.790
Udvendig kahyt m/panorama vindue (Explorer deck)

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 8.990
Udvendig kahyt m/fransk altan (Navigator deck)

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 9.490
Suite m/fransk altan (Navigator deck)

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 9.990

Wien, Vienna, Austria

Dürnstein, Austria

Melk, Austria

Bratislava, Slovakia

Budapest, Hungary

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette krydstogt med Cruiseaways kan Heidi hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange og kan hurtigt identificere, om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.