Klassiske Middelhav

8 dage i Middelhavet med helpension, underholdning og drikkepenge til personalet ombord.
Udforsk tilbud

Om turen

Rejsen med Costa Magica tager dig fra den ene spændende kystby i Middelhavet til den anden. Fra kunstneriske Barcelona sættes kursen mod den sydfranske riviera, hvor du kan se frem til Frankrigs ældste by, Marseille – en by, der byder på en fantastisk havnepromenade med lystyachts, sejlskibe og motorbåde i alle afskygninger.

Rejsen fortsætter østpå i Middelhavet og de italienske havnebyer Savona, La Spezia og Civitavecchia byder dig velkommen med tætbebyggede huse, små hyggelige restauranter og masser af kunst og kultur. Herefter venter Palma de Mallorca, der byder på katedraler, kongeslotte og en fantastisk stemning med alverdens restauranter, butikker og barer. Herefter sættes kurs igen mod Barcelona.

Om Costa Magica - Costa Cruises

Krydstogtskibet Costa Magica fra 2004 er et spektakulært skib indrettet med inspiration fra de smukkeste steder i Italien.

Ombord finder du et stort udvalg af restauranter og barer, og hvor samlingspunktet er den gyldne Gran Bar Salento med store vinduer på hver side.

De ydre dæk tilbyder fantastiske udsigter, og det elegante agterdæk med swimmingpool og to jacuzzier har et tag, der kan trækkes tilbage, så du kan tage en dukkert i poolen uanset vejret.

Nyd skibets mange underholdningsmuligheder, som bl.a. byder på et treetagers teater, et diskotek, et kasino og et shoppingområde samt meget mere.

3470
passagerer
272
meter langt
1358
kahytter

Rutebeskrivelse

Dag 1: Barcelona, Spanien

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudí’s arkitektoniske værk ”La Sagrada Familia”. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Afsejling kl. 18:00

Dag 2: Marseille, Frankrig

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.

Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.

Ankomst kl. 09:00 / Afsejling kl. 18:00 

Dag 3: Savona, Italien

På den italienske riviera mellem Genova og den franske grænse ligger Savona. Den lille havneby er et hyggeligt bekendtskab med dekorative monumenter og arkitektur fra renæssancen, charmerende barer og små restauranter med smagfulde lokale specialiteter.

Ankomst kl. 09:00 / Afsejling kl. 20:00 

Dag 4: La Spezia

Firenze er hovedstaden i Toscana regionen i Italien og stedet, hvor du kan opleve det sanselige og æstetisk smukke i livet.

Firenze er fyldt med renæssancens kunst og arkitektur, haver med cypresser, skulpturer og springvand og malerier i overdådige sale. Her er små forretninger, livlige markeder, lækker italiensk mad og velsmagende vin.

Ankomst kl. 07:00 / Afsejling kl. 20:00 

Dag 5: Civitavecchia (Rom), Italien

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

Rom er dynamisk og forandrer sig konstant, og der kan være tusindvis af år til forskel på det, du kan opleve inden for korte afstande på ture i Rom. I Forum Romanum finder du hele tiden noget interessant, i amfiteatret Colosseum er der skiftende udstillinger og koncerter, og bevæger du dig ind i de labyrintiske gader omkring Piazza Navona, vil du opleve en international stemning og støde på ord som wine bar og happy hour. Du vil hurtigt opdage, at mad er en livsstil i Rom, og de fleste restauranter byder på en udmærket husets vin.

Ankomst kl. 08:00 / Afsejling kl. 19:00 

Dag 6: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder.

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 7: Palma de Mallorca, Spanien

En af de store seværdigheder på Mallorca er Palma. Her finder du middelaldergader og klassiske adelige paladser i et skønt miks med mode, design og spansk temperament. Det gør Palma både kulturel, stilfuld og levende.

På havnefronten er der udsigt til lystyachter, fiskerbåde og Middelhavet. Palma består af den nedre bydel, Vila Baixa og den øvre bydel, Ciudad Alta. Du kan evt. hoppe på City Sightseeing bussen, som året rundt kører fra hjørnet af Antoni Maura og Plaza Reina med 20-25 minutters mellemrum.

Ankomst kl. 08:00 / Afsejling kl. 18:00 

Dag 8: Barcelona, Spanien

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudí’s arkitektoniske værk ”La Sagrada Familia”. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ankomst kl. 09:00 

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • 7 nætters krydstogt i valgte kahyt
 • Helpension ombord
 • Underholdning ombord
 • Drikkepenge til personalet ombord
Prisen inkluderer ikke
 • Transport til og fra skibet (kan tilkøbes)
 • Middag i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer
Bemærk

Pris for 2. person i kahytten:

Indvendig uspecificeret (Basic) uden drikkevarepakke, kr. 3.755,-
Indvendig Classic, kr. 4.795,-
Udvendig uspecificeret (Basic) uden drikkevarepakke, kr. 5.245,-
Indvendig Premium, kr. 5.315,-
Udvendig Classic begrænset udsigt, kr. 6.285,-
Balkon uspecificeret (Basic) uden drikkevarepakke,kr.  6.355,-
Udvendig Premium, kr. 6.805,-
Balkon Classic, kr. 7.405,-
Balkon Premium, kr. 7.925,-

Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter og priser

Indvendig uspecificeret (Basic) uden drikkevarepakke

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 4.355
Indvendig Classic

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 5.695
Udvendig uspecificeret (Basic) uden drikkevarepakke

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 5.915
Indvendig Premium

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 6.215
Udvendig Classic begrænset udsigt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 6.365
Balkon uspecificeret (Basic) uden drikkevarepakke

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 7.115
Udvendig Premium

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 7.335
Balkon Classic

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 7.705
Balkon Premium

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr. person v/2 personer
  KR. 8.005

Barcelona, Barcelona, Spain

Marseille, France

Savona, Italy

La Spezia, SP, Italy

Rom, Italy

Palma de Mallorca, Spain

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette Middelhavskrydstogt med Costa Luminosa kan Heidi hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange, og kan hurtigt identificere om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.