Krydstogt fra Rom til Monte Carlo inkl. fly & transfers

7 nætters luksuskrydstogt med Silver Whisper - fly inkl. i prisen
Udforsk tilbud

Om turen

Silver Whisper tager dig med på et fantastisk luksuskrydstogt fra Rom til Monte Carlo

Rejsen starter i storslåede og dynamiske Rom, hvor udvalget af oplevelser er enormt. Byen er som et stort teater med de smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

Herefter sejler skibet videre mod Napoli, der er en af de smukkeste byer i Syditalien. Her kan du besøge den græsk-romerske bydel Spaccanapoli, som er byens hjerte og pulserende, farverige antikke centrum. Her er smalle gader og rolige pladser og mulighed for kulturelle såvel som kulinariske oplevelser.

På dag tre sejler Silver Whisper i havn i Lipari, der er fuld af liv og skønne farver. Havnen ligger ved foden af en høj klippe, hvor det gamle bycenter blev opført. Øen har altid været øgruppens midtpunkt og dets museum, som er et af de mest interessante i Middelhavsområdet, fortæller om øernes historie. Herefter går turen videre til Palermo på Sicilien. Den charmerende barokby har rødder tilbage til det 8. århundrede, hvor Palermo var et betydningsfuldt kulturcentrum. I dag præger historiske monumenter og arkitektur fra tiderne med græsk, romersk og arabisk styre stadig byen.

Dagen efter ankommer skibet til Sardiniens hovedstad Cagliari, der både med sin gamle og nye bydel tilbyder et miks af historie og en atmosfære, der bærer præg af en moderne ferieby med en livlig marina.

På dag seks er det tid til at udforske Alghero på Sardiniens nordvestlige kyst. Byen er en af øens smukkeste og mest interessante byer, og går du en tur i Algheros centrum ad de hyggelige middelaldergader, kommer du bl.a. forbi kirken San Francesco med kampanile, kloster og lille klosterhave, og domkirken Santa Maria med det flotte, gotiske klokketårn. Den gamle bydel har et meget rigt handelsliv, der er koncentreret omkring gaden Carlo Alberto. Her syder og bobler det af liv med glade mennesker og masser af gade-musikanter.

Herefter går turen til Calvi, Korsikas mest charmerende havneby. Byen har et pulserende liv, og om aftenen skåles der med rosé til solnedgangen.

Sidste stop på rejsen er i Monte Carlo i Monaco. Byen er kendt for glamour, luksus og skattely, og her er champagne nationaldrik, og de enorme yachter i havnen er større end huse. Så selv om Monaco er verdens næstmindste land, er der masser af plads til store armbevægelser.

Om Silver Whisper

Silver Whisper blev søsat i 2001. Whisper tilbyder sine gæster den ultimative oplevelse af intim italiensk cruising, 6-stjernet service, færre gæster, mere plads og mulighed for at anløbe de mindre og mere eksotiske havne.

Hver suite er på minimum 27 m2 med stort marmorbadeværelse, walk-in closet og separat sofahjørne. 80% af skibets suiter har privat balkon – det perfekte sted at nyde morgenmaden eller tage en cocktail inden middagen. De offentlige rum ombord er store og rummelige, men samtidig med en intim og hjemlig atmosfære, hvor man altid føler sig godt modtaget.

382
passagerer
295
besætningsmedlemmer

Rutebeskrivelse

Dag 1: Civitavecchia (Rom, Italien)

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med de smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

Rom er dynamisk og forandrer sig konstant, og på dine ture i Rom kan du indenfor ganske korte afstande opleve historiske monumenter, der aldersmæssigt har tusindvis af år til forskel. Forum Romanum gemmer på mange interessante historier, i amfiteatret Colosseum er der skiftende udstillinger og koncerter, og bevæger du dig ind i de labyrintiske gader omkring Piazza Navona, vil du opleve en international stemning og støde på ord som wine bar og happy hour. Du vil hurtigt opdage, at mad er en livsstil i Rom, og de fleste restauranter byder på en udmærket ‘husets vin’.

Afsejling kl. 18.00 

Dag 2: Napoli (Italien)

Vasketøj, vespaer og Vesuv opleves bedst med en drink på Piazza Bellini i Napolis historiske centrum. Napoli er den tredjestørste by i Italien, og beliggenheden ved Napoli-bugtens sølvgrå vand gør den til én af de smukkeste byer i Syditalien. Kulturbyen har metropolens intensitet og tempo, men også fredfyldte ‘lommer’ midt i mylderet.

Den gamle vulkan Vesuv er en sprængfarlig nabo, som troner faretruende over Napoli som en sovende kæmpe, men det har ikke forhindret italienerne i at bosætte sig ved Pompei og Herculanum, som vulkanen begravede i aske i oldtiden.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 3: Lipari (Italien)

Lipari, hovedby for De Æoliske Øer og den eneste lidt større by i øgruppen, huser et aktivt og farverigt liv. De fleste af øens 11.000 indbyggere bor her, hvor du finder restauranter, caféer, souvenir- og modebutikker.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 22.00 

Dag 4: Palermo (Sicilien, Italien)

Palermo er Siciliens hovedstad. Den charmerende barokby har rødder tilbage til det 8. århundrede, hvor Palermo var et betydningsfuldt kulturcentrum, og i dag præger historiske monumenter og arkitektur fra tiderne med græsk, romersk og arabisk styre stadig byen.

Der er mange klassiske seværdigheder i Palermo. En af de ældste og helligste er byens imponerende katedral, der blev grundlagt i 1185. Her bevidner arkitekturen i de mange tilbygninger de forskellige kontraster og stilarter, som har præget byens historie. En anden markant seværdighed er kirken Sankt Johannes af Eremitterne fra 1142. De fem røde kupler er et minde om tiden under arabisk imperium, og kirkehaven er også et besøg værd med dens frodige appelsintræer og blomstrende buske, der snor sig op langs kirkemurerne.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 5: Cagliari (Sardinien, Italien)

Oplev Sardinens hovedby, der med sin gamle og sin nye bydel tilbyder et miks af historie og en atmosfære, der bærer præg af en moderne ferieby med en livlig marina.

Foruden at være den næststørste ø i Middelhavet er Sardinen kendt for sine pulverhvide sandstrande, sit varme klima, det klareste badevand og ikke mindst et landskab, hvor træer og klipper mødes, og byer klæder skråningerne i strålende farver. Her på denne italienske ø og tæt på de smukke strande finder du byen Cagliari.

Ankomst kl. 11.00 / Afsejling kl. 19.00 

Dag 6: Alghero (Sardinien)

Alghero på Sardiniens nordvestlige kyst er en af øens smukkeste og mest interessante byer. Oprindeligt var byen under catalansk styre. I dag taler befolkningen stadig en catalansk dialekt, og kulturen i byen er præget af den iberiske fortid. Her kan du glæde dig til kulturelle og historiske oplevelser, og til at slappe af på de fine sandstrande.

Går du en tur i Algheros centrum ad de hyggelige middelaldergader, kommer du bl.a. forbi kirken San Francesco med kampanile, kloster og lille klosterhave, og domkirken Santa Maria med det flotte, gotiske klokketårn. Den gamle bydel har et meget rigt handelsliv, der er koncentreret omkring gaden Carlo Alberto. Her syder og bobler det af liv med glade mennesker og masser af gade-musikanter.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 21.00 

Dag 7: Calvi (Korsika, Frankrig)

Mærk pulsen fra Korsikas mest charmerende havneby, Calvi. Byen har et pulserende liv men er alligevel hyggelig og rolig. Om aftenen er det rosé i glasset til solnedgangen, der gælder, og muslinger eller andet godt fra havet. Udeserveringerne samler sig i kvarteret ved havnen, og her er der en rigtig dejlig atmosfære.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 23.00 

Dag 8: Monte Carlo (Monaco)

Middelhavets fyrstedømme Monaco med Monte Carlo er kendt for glamour, luksus og skattely. Her er champagne nationaldrik, og de enorme yachter i havnen er større end huse. Så selv om Monaco er verdens næstmindste land, er der masser af plads til store armbevægelser.

Godt nok er det millionærerne, der sætter deres præg på livet i Monte Carlo, men selv uden en bugnende bankkonto er byens sofistikerede charme en oplevelse værd. Mest liv er der i maj måned, hvor de snævre gader i Monte Carlo lægger asfalt til Monacos berømte og traditionsrige Formel 1-løb. Og hvor folk fra hele verden strømmer til byen.

Ankomst kl. 08.00 

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • 7 nætters krydstogt i valgte kahyt
 • Fly på økonomiklasse fra København til Rom
 • Transfer fra lufthavn til havn t/r
 • Fly på økonomiklasse fra Nice til København
 • Alle måltider ombord
 • 24 timers roomservice
 • Minimum to gratis alternative restauranter
 • Underholdning ombord
 • Champagne, drinks, øl, vin & vand
 • Drikkepenge til besætningen
Prisen inkluderer ikke
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

VISTA SUITE MED PANORAMAVINDUE

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 24.990
VERANDA SUITE MED BALKON

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 29.700

Rom, Italien

Napoli, Italien

Lipari, Province of Messina, Italien

Palermo, Province of Palermo, Italien

Cagliari, Italien

Alghero, Sassari, Italien

Calvi, Calvi, Korsika, Frankrig

Monte-Carlo, Monaco-Ville, Monaco

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette luksuskrydstogt med Silver Whisper, kan Gitte hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange og kan hurtigt identificere, om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.