Sommerferie i Middelhavet – Spar op til 6.380,- pr. kahyt i sommerferien

7 nætters krydstogt med Oasis of the Seas - helpension og underholdning ombord inkl. i prisen
Udforsk tilbud

Om turen

Turen med Oasis of the Seas tager dig med til nogle af de skønneste byer i Middelhavet.  Tag med og oplev sydens charme, kultur og festlige livsstil.

Rejsen starter i skønne og stilfulde Barcelona, der bl.a. er kendt for sin summende Rambla og derudover er fyldt med arkitektoniske perler og sprød guitarmusik. Herefter sejler skibet videre til Palma de Mallorca, der med et skønt miks af både mode, design og spansk temperament, gør byen både kulturel, stilfuld og levende. På dag tre sejler skibet i havn i Marseille, der er omringet af smukke bjerge og lavendelmarker. Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Efter en dag i den franske by går turen videre til Italien og byen La Spezia. Her er der fyldt med renæssancens kunst og arkitektur, haver med cypresser, skulpturer og springvand og malerier i overdådige sale. Derudover er her små forretninger, livlige markeder, lækker italiensk mad og velsmagende vin. Den 4. juli ankommer skibet til Civitavecchia (Rom). Byen er som et stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker. Inden skibet igen lægger til i Barcelona, går turen forbi Napoli, der er én af de smukkeste byer i Syditalien. Her kan det klart anbefales, at du besøger den græsk-romerske bydel Spaccanapoli, som er byens hjerte og pulserende og farverige antikke centrum. Her er smalle gader og rolige pladser og mulighed for både historiske, kulinariske og kulturelle oplevelser.

Om Oasis of the Seas

Der er et hav af aktiviteter for alle aldre ombord og de fleste af dem er inkluderet i krydstogtprisen. Skibets Boardwalk område er blandt andet inspireret af de kendte moler langs den engelske kyst og forlystelsesparker som Coney Island. Denne ”bydel” rummer seks suiter og 229 kahytter. Her vil være mange spændende oplevelser for hele familien med en række spisesteder, butikker, aktiviteter – og for første gang til søs – en original, håndlaget karrusel.
I AquaTheater, der er nabokvarter til Boardwalk, vil gæsterne kunne svømme om dagen, tage dykkerkurser eller bare ligge og slappe af i en af de mange solstole rundt om poolen.
Om aftenen er der flotte vandshows med lys og musik. Her vil man kunne opleve alt fra akrobatik, teater, synkronsvømning, vandballet og opvisning med professionelle udspringere. I centrum af skibet vil man kunne opleve Central Park, en park med tropiske planter og en afslappet atmosfære. Her finder man også et bredt udvalg af spisesteder og butikker. På Oasis of the Seas får man hele 37 kategorier af kahytter at vælge imellem.
For første gang introducerer Royal Caribbean moderne toetagers suiter med vinduer fra gulv til loft og private balkoner. Udsigten bliver mageløs. Her er ligeledes spa og fitness-afdeling, hvor man kan forkæle sig selv fra top til tå. Eller hvad med, at nyde din frokost i Vitality Caféen, hvor alt er tilberedt med henblik på en sund livsstil og kost.
Slap af ved en af de fire forskellige pools og seks jacuzzis, nyd en kølig drink i en af de mange barer eller prøv en af de to FlowRiders surf simulators ombord.
Hver aften kan man opleve et nyt show i det store teater, prøve lykken i kasinoet, nyde live musikken i Jazz on 4, som er en jazz og blues lounge eller blot danse natten lang i den hotteste natklub på havet.
Mulighederne er mange, og man kommer bestemt ikke til at kede sig ombord…

16
dæk
2700
kahytter
5400
passagerer
220000
brutto ton

Rutebeskrivelse

Dag 1: Barcelona (Spanien)

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudí’s arkitektoniske værk ”La Sagrada Familia”. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Plaça de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på én af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke ”La Sagrada Familia”, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudí giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Afsejling kl. 18.00

Dag 2: Palma de Mallorca (Spanien)

En af de store seværdigheder på Mallorca er Palma. Her finder du middelaldergader og klassiske adelige paladser i et skønt miks med mode, design og spansk temperament. Det gør Palma både kulturel, stilfuld og levende.

På havnefronten er der udsigt til lystyachter, fiskerbåde og Middelhavet. Palma består af den nedre bydel, Vila Baixa og den øvre bydel, Ciudad Alta. Du kan evt. hoppe på City Sightseeing bussen, som året rundt kører fra hjørnet af Antoni Maura og Plaza Reina med 20-25 minutters mellemrum.

Du kan også udforske Palma by til fods og f.eks. starte og slutte på byens populære mødested, Plaça d’Espanya. Herfra kan du slentre ned mod havnen, hvor du finder både La Seu katedralen og kongeslottet Palau de l’Almudaina. På vej tilbage kan du følge boulevarden Passeig des Born, der oser af storbyliv.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 16.00 

Dag 3: Marseille (Frankrig)

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.

Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.

Ankomst kl. 09.00 / Afsejling kl. 18.00 

Dag 4: La Spezia (Italien)

Firenze er hovedstaden i Toscana regionen i Italien og stedet, hvor du kan opleve det sanselige og æstetisk smukke i livet.

Firenze er fyldt med renæssancens kunst og arkitektur, haver med cypresser, skulpturer og springvand og malerier i overdådige sale. Her er små forretninger, livlige markeder, lækker italiensk mad og velsmagende vin.

Ankomst kl. 08.30 / Afsejling kl. 20.30 

Dag 5: Civitavecchia (Rom, Italien)

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

Rom er dynamisk og forandrer sig konstant, og der kan være tusindvis af år til forskel på det, du kan opleve inden for korte afstande på ture i Rom. I Forum Romanum finder du hele tiden noget interessant, i amfiteatret Colosseum er der skiftende udstillinger og koncerter, og bevæger du dig ind i de labyrintiske gader omkring Piazza Navona, vil du opleve en international stemning og støde på ord som wine bar og happy hour. Du vil hurtigt opdage, at mad er en livsstil i Rom, og de fleste restauranter byder på en udmærket husets vin.

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 20.00 

Dag 6: Napoli (Italien)

Vasketøj, vespaer og Vesuv og en drink på Piazza Bellini i Napolis historiske centrum. Napoli er den tredjestørste by i Italien, og byens beliggenhed ved Napoli-bugtens sølvgrå vand gør den til én af de smukkeste byer i Syditalien. Kulturbyen har metropolens intensitet og tempo, men også fredfyldte lommer midt i mylderet.

Den gamle vulkan Vesuv er en sprængfarlig nabo, som troner faretruende over Napoli som en sovende kæmpe, men det har ikke forhindret italienerne i at bosætte sig ved Pompei og Herculanum, som vulkanen begravede i aske i oldtiden.

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 18.30

Dag 7: Til søs

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder.

Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig!

Dag 8: Barcelona (Spanien)

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudí’s arkitektoniske værk ”La Sagrada Familia”. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Plaça de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på én af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke ”La Sagrada Familia”, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudí giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Ankomst kl. 05.00 

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • 7 nætters krydstogt med Oasis og the Seas
 • Alle måltider og underholdning ombord
 • Drikkepenge til skibets personale
Prisen inkluderer ikke
 • Transport til og fra skibet (kan tilkøbes)
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer
Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter og priser

Indvendig kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 7.945
Udvendig kahyt m/havudsigt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 9.095
Balkon kahyt

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 11.955

Barcelona, Spanien

Palma de Mallorca, Spanien

Marseille, Frankrig

La Spezia, Italien

Civitavecchia, Civitavecchia, Rom, Italien

Napoli, Italien

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette Middelhavskrydstogt med Costa Luminosa kan Helle hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange, og kan hurtigt identificere om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.